Giriş Kayıt
Butch Themer

Butch Themer


Butch Themer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Taşıma Bölümü 8.3 24,440

13. Gün
2009 Korku Taşıma Bölümü 5.6 87,970

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Taşıma Bölümü 5.9 63,594

Üç Defin
2005 Macera Taşıma Bölümü 7.4 36,753

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.1 54,029

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 31,703

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 98,292
1996 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 38,309

Derinlerde
1995 Suç Taşıma Bölümü 6.2 2,912
1990 Suç Çeşitli 6.4 9,399
1986 Western Çeşitli 6.6 370
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019