Giriş Kayıt
Joe Themba

Joe Themba


Kameraman

Joe Themba, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Kameraman 7.9 606,515
2001 Dram Kameraman 5.6 317

Tahrip Gücü Yüksek
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 154

Delta Harekatı 5
2000 Aksiyon Kameraman 3.8 318
1999 Korku Kameraman 3.5 2,668
1996 Dram Kameraman 4.6 696
1994 Aksiyon Kameraman 3.6 695
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019