Giriş Kayıt
Will Thayer

Will Thayer


Sanat Bölümü, Yapımcı

Will Thayer, sanat bölümü, yapımcı.

Love (2016), Cocked (2015), (1998) Geçmişin Gölgesinde (1998), (2003) Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü 8.6 13,290
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.7 29,622
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.1 621
2012 Dram Sanat Bölümü 7.8 62,334
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 3,453
2010 Suç Sanat Bölümü 6.7 2,073

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 54,322
2006 Dram Sanat Bölümü 7.6 18,847

Rehine
2005 Suç Sanat Bölümü 6.6 100,902

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.3 233,698

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 484,074

Son Samuray
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 361,347

Kimlik
2003 Gizem Sanat Bölümü 7.3 204,549
2003 Dram Sanat Bölümü 8.5 39,345

Ben Casus
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 45,531

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 622,348
2001 Game-Show Yapımcı 5.7 5,735

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Sanat Bölümü 8.5 922,957
1998 Suç Sanat Bölümü 6.0 886
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.6 10,792
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018