Giriş Kayıt
Steve Thayer

Steve Thayer


Sanat Bölümü

Steve Thayer, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.4 128,011

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 543,135

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 598,743

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 41,175

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 280,278

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 101,083

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 342,001

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 302,385
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 287,230

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 40,982
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 361,466

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 213,034

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 287,131

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.8 34,812
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 40,549
1993 Komedi Sanat Bölümü 4.9 15,915

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.7 4,706
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018