Giriş Kayıt
Robert Thayer

Robert Thayer


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Robert Thayer, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 271,887

12 Tuzak
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 25,378

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 172,832

Köstebek
2006 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,036,719

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 95,541
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.4 199
2001 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 116

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.5 13,058
1994 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 1,721
1990 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.7 28,329
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018