Giriş Kayıt
Robert Thayer

Robert Thayer


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Robert Thayer, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 273,650

12 Tuzak
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 25,524

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 174,558

Köstebek
2006 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,049,171

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 96,227
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 200
2001 Suç Yapım Tasarımcısı 7.3 119

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.5 13,264
1994 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 1,736
1990 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.7 28,620
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019