Giriş Kayıt
Linda Thayer

Linda Thayer


Kostümcü

Linda Thayer, kostümcü.

Roseanne (1988), Henry Poole Buradaydı (2008), Just Write (1997), Six Feet Under (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.7 1,717

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 11,761
2008 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 8,935
2006 Suç Kostüm Bölümü 5.9 4,136
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 11,802

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 124,462
2001 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 107,506

BebekgenIuses
1999 Komedi Kostüm Bölümü 2.6 22,736

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 27,070
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 920
1988 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 36,827
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018