Giriş Kayıt
J.T. Thayer

J.T. Thayer


J.T. Thayer,

Bir Yıldız Doğuyor (2018), Medium (2005), Truman (1995), Revenge (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlara Doğru
2019 Macera Taşıma Bölümü    

Bir Yıldız Doğuyor
2018 Dram Taşıma Bölümü 8.2 113,041

Ocean's 8
2018 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 109,143
2017 Suç Taşıma Bölümü 5.6 28,139

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 109,644

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 123,533

Gecenin Kanunu
2016 Suç Taşıma Bölümü 6.4 44,729

Orman Çocuğu
2016 Macera Taşıma Bölümü 7.4 233,307
2016 Suç Taşıma Bölümü 6.2 3,965

Diriliş
2015 Macera Taşıma Bölümü 8.0 587,099
2014 Dram Taşıma Bölümü 4.4 2,467
2013 Suç Taşıma Bölümü 7.6 16,542

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.8 177,912

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 511,949
2011 Dram Taşıma Bölümü 7.9 105,907

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 622,978
2009 Suç Taşıma Bölümü 8.4 23,241

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Taşıma Bölümü 8.6 223,989

Şans Sende
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.9 19,359
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 5,374
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.0 23,570

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 138,780

Yakın Tehlike
2000 Dram Taşıma Bölümü 7.3 49,871

Çığlık 3
2000 Korku Taşıma Bölümü 5.6 111,776
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 8,056

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 42,440

Aile Bağları
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,740
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.5 273,710

Çığlık
1996 Korku Taşıma Bölümü 7.2 255,258

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 252,670

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Taşıma Bölümü 6.3 11,788

Elveda Las Vegas
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.5 104,548
1995 Biyografi Taşıma Bölümü 7.2 2,044
1995 Dram Taşıma Bölümü 6.2 16

Ucuz Roman
1994 Suç Taşıma Bölümü 8.9 1,580,911

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 38,909

Oyuncu
1992 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 48,259

Av Peşinde
1991 Suç Taşıma Bölümü 6.6 1,972
1991 Komedi Çeşitli 5.8 8,574

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Çeşitli 5.8 38,298
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018