Giriş Kayıt
Barbara Thaxton

Barbara Thaxton


Barbara Thaxton,

Sugar Hill (1993), (1995) Tam Zamanında (1995), (2009) Eastwick (2009), (1989) Cutting Class (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Çeşitli 6.5 8,389
2001 Komedi Çeşitli 4.7 6,194
2000 Biyografi Çeşitli 5.4 193
1998 Aksiyon Çeşitli 8.7 9,303

Kalıntı
1997 Korku Çeşitli 5.7 21,931

Tam Zamanında
1995 Suç Çeşitli 6.3 36,026
1995 Komedi Çeşitli 7.0 3,329

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Çeşitli 5.6 17,619

Gecenin Rengi
1994 Dram Çeşitli 5.1 20,814
1993 Gerilim Çeşitli 5.9 3,653

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Çeşitli 5.8 37,180

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Çeşitli 5.0 30,594
1989 Komedi Çeşitli 4.3 3,656
1988 Suç Çeşitli 6.1 257
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018