Giriş Kayıt
John Thaw

John Thaw (60)


Oyuncu, Yapımcı

John Edward Thaw, 03 Ocak 1942 West Gorton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Chaplin (1992), Inspector Morse (1987), İyi Geceler Bay Tom (1998), The Sign of Four (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

John Thaw, 21 Şubat 2002 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Edward Thaw
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 21 Şubat 2002
Doğum Yeri: West Gorton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 7.3 150

İyi Geceler Bay Tom
1998 56 Dram Oyuncu 7.9 3,088
1992 50 Biyografi Oyuncu 7.6 48,131

Özgürlük Çığlığı
1987 45 Biyografi Oyuncu 7.5 11,115
1987 45 Macera Oyuncu 8.1 1,591
1987 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 8,100
1984 42 Oyuncu 7.2 63
1983 Dram Oyuncu 7.7 74
1981 39 Dram Oyuncu 5.1 97
1972 30 Macera Oyuncu 6.4 4,134
1968 26 Dram Oyuncu 6.7 209

Uzun Mesafe Koşucusunun Yalnızlığı
1962 20 Dram Oyuncu 7.7 6,631
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,606) Shameless (3,453) Castle Rock (2,649) Bodyguard (2,431) The First (1,754) La Casa de Papel (1,278) The 100 (1,079) A Discovery of Witches (1,036) Take Two (934) The Big Bang Theory (914)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018