Giriş Kayıt
Gaysorn Thavat

Gaysorn Thavat


Kameraman, Görsel Efekt

Gaysorn Thavat, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nehir Macerası
2004 Macera Kameraman 5.9 40,915

Balinanın Sırtında
2002 Dram Kameraman
Görsel Efekt
7.6 37,097
2002 Suç Kameraman 6.3 1,210
2002 Bilim-Kurgu Kameraman 4.6 424

Küçük Majeste
2001 Aile Kameraman 7.1 411
2000 Bilim-Kurgu Kameraman 6.0 1,761
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018