Giriş Kayıt
Jordan Thau

Jordan Thau


Editör

Jordan Thau, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bulanık
2002 Komedi Çeşitli 6.8 34,619
2002 Aksiyon Çeşitli 4.2 403
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,461
1995 Macera Çeşitli 4.7 239
1995 Dram Çeşitli 5.4 824
1993 Korku Editorial Department 5.9 11,945
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018