Giriş Kayıt
Thomas Thatcher

Thomas Thatcher


Kameraman

Thomas Thatcher, kameraman.

(1998) Charmed (1998), (1997) Just Shoot Me! (1997), (1979) Meteor (1979), (1978) Halk Düşmanı (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Kameraman 7.1 66,902
1997 Komedi Kameraman 6.9 15,518
1981 Komedi Kameraman 4.1 968
1980 Komedi Kameraman 5.8 600
1979 Aksiyon Kameraman 5.0 5,984

Halk Düşmanı
1978 Dram Kameraman 7.1 976
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018