Giriş Kayıt
Julie Thacker

Julie Thacker


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Julie Thacker, senarist, yapımcı, yönetmen.

Complete Savages (2005), (2016) Fuller House (2016), (2013) Dads (2013), (1987) Bu Dünyanın Dışından (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ghoulie Hacker | Julie Thacker Scully | Julie Thac
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.3 2,285
2016 Komedi Senarist 7.6 290
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 28,074
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
5.4 6,903
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 1,942
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
4.3 250

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.7 411,234

Bu Dünyanın Dışından
1987 Komedi Senarist
Çeşitli
7.3 2,054

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 8.1 42,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023