Giriş Kayıt
Müserref Tezcan

Müserref Tezcan (66)


Oyuncu

Müserref Tezcan, 01 Ocak 1953 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1953
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Oyuncu 4.9 33

Ona Çirkin Kral Derlerdi
1987 34 Belgesel Oyuncu 7.1 17
1972 19 Romantik Oyuncu 6.3 74
1972 19 Dram Oyuncu 4.6 32
1971 18 Dram Oyuncu 7.7 584
1971 18 Fantastik Oyuncu 5.2 10
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019