Giriş Kayıt
Carol Tevis

Carol Tevis (58)


Oyuncu

Carol Tevis, 06 Mart 1907 Lancaster, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Ocean Swells (1934) yapımıyla biliniyor.

Carol Tevis, 15 Mayıs 1965 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1907
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Lancaster, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 33 Komedi Oyuncu 7.0 694
1939 32 Dram Oyuncu 5.6 95
1937 30 Komedi Oyuncu 7.2 495
1935 28 Komedi Oyuncu 5.6 22
1934 27 Komedi Oyuncu 6.7 944

Karyoka
1933 26 Komedi Oyuncu 6.7 3,028
1933 26 Komedi Oyuncu 7.1 942
1931 24 Suç Oyuncu 6.4 639
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019