Giriş Kayıt
Jerry Tessendorf

Jerry Tessendorf


Görsel Efekt

Jerry Tessendorf, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jerry Tassendorf
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 165,268

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 154,397

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 258,011

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 332,848

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 470,422

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 12,517

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 70,256

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 51,906

Çifte Tehlike
1999 Suç Görsel Efekt 6.4 64,619
1999 Aksiyon Çeşitli 4.9 24,355

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.8 29,919

Küre
1998 Dram Görsel Efekt 6.1 92,010

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 930,551
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019