Giriş Kayıt
Ken Terrell

Ken Terrell (61)


Oyuncu, Dublör

Kenneth Jones Terrell, 29 Nisan 1904 Coolidge, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Dev Kadının Saldırısı (1958), Indestructible Man (1956), The Brain from Planet Arous (1957), (1961) Dünyanın Efendisi (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Ken Terrell, 08 Mart 1966 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kenneth Jones Terrell
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1904
Ölüm Tarihi: 08 Mart 1966
Doğum Yeri: Coolidge, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenneth Terrell | Ken Terrill
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batının Zaferi
1962 58 Western Oyuncu
Dublör
7.1 17,005
1962 Western Oyuncu 7.5 280

Dünyanın Efendisi
1961 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 2,511

Spartaküs
1960 56 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 113,954
1960 56 Dram Oyuncu 7.8 9,332
1958 54 Bilim-Kurgu Dublör 4.5 26

Korsan
1958 54 Macera Oyuncu
Dublör
6.6 2,071
1958 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 75

Dev Kadının Saldırısı
1958 54 Korku Oyuncu 5.1 4,310
1957 53 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 1,286
1957 53 Suç Oyuncu 5.8 205
1957 53 Biyografi Oyuncu 7.2 2,097
1957 53 Suç Oyuncu 6.1 154

Hakanlar Çarpışıyor
1956 52 Macera Oyuncu
Dublör
3.5 2,838
1956 52 Suç Oyuncu
Dublör
3.9 1,962
1956 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 263

On Emir
1956 52 Macera Dublör
Oyuncu
7.9 57,837
1956 52 Biyografi Dublör 6.8 639
1956 52 Western Oyuncu 7.0 975
1956 52 Dram Oyuncu 6.3 219
1955 51 Suç Oyuncu 6.7 220
1955 51 Aksiyon Oyuncu 5.5 436
1954 50 Western Oyuncu
Dublör
6.3 612
1954 50 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.5 35
1953 49 Komedi Oyuncu
Dublör
6.7 3,765

Kurt Pınarı
1953 49 Western Dublör 6.9 545
1953 49 Aksiyon Oyuncu 5.6 217
1953 49 Macera Oyuncu 5.0 58
1953 49 Suç Oyuncu 6.8 1,546
1953 49 Macera Oyuncu 4.3 35
1952 48 Dram Oyuncu 6.2 279
1952 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 219
1952 48 Aksiyon Oyuncu 6.7 111
1952 48 Western Oyuncu
Dublör
5.9 81
1952 48 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.6 321
1952 48 Macera Oyuncu 6.2 154
1952 48 Suç Oyuncu 7.2 2,405
1952 48 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 718
1951 47 Macera Oyuncu 6.7 570
1951 47 Dram Oyuncu 6.5 252
1951 47 Suç Oyuncu 7.4 5,581
1951 47 Oyuncu 5.9 113
1951 47 Suç Oyuncu
Dublör
6.7 939
1951 47 Komedi Oyuncu
Dublör
7.1 3,547
1951 47 Dram Oyuncu 6.3 613

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 47 Korku Dublör 7.2 23,102
1951 47 Western Dublör 6.0 106
1950 46 Kara Film Oyuncu 6.5 382
1950 46 Komedi Oyuncu
Dublör
6.2 284
1950 46 Aksiyon Dublör 6.3 846
1950 46 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.1 168

Komançi Bölgesi
1950 46 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 499
1950 46 Gerilim Oyuncu 6.3 136
1949 45 Dram Oyuncu 6.2 480
1949 45 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.0 173
1949 45 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 66
1949 45 Dram Oyuncu
Dublör
7.4 3,110
1949 45 Kara Film Oyuncu 6.6 657
1949 45 Suç Oyuncu
Dublör
5.7 190
1948 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.9 117
1948 44 Komedi Oyuncu 6.4 555
1948 44 Biyografi Oyuncu 6.4 682
1948 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 116
1948 44 Dram Oyuncu 6.7 741
1947 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 317
1947 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 121
1947 43 Aksiyon Dublör 5.9 128
1947 43 Romantik Oyuncu
Dublör
7.0 4,724
1946 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 328
1946 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,077
1944 40 Suç Oyuncu
Dublör
6.2 115
1944 40 Western Oyuncu
Dublör
7.1 46
1944 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 35

Maskeli Hafiye
1943 39 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.4 139
1942 38 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 222
1942 38 Aksiyon Dublör 7.1 3,349
1941 37 Komedi Oyuncu
Dublör
7.1 2,718
1941 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 228

Kaptan Marvelin Maceraları
1941 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.5 985
1940 36 Komedi Dublör 6.8 1,053
1940 36 Macera Oyuncu
Dublör
6.2 3,006
1940 36 Western Oyuncu
Dublör
7.3 52
1939 35 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 281
1937 33 Komedi Oyuncu 6.9 1,608
1937 33 Dram Oyuncu
Dublör
6.7 1,249
1936 32 Komedi Oyuncu 6.5 177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019