Giriş Kayıt
Studs Terkel

Studs Terkel (96)


Oyuncu

Louis Terkel, 16 Mayıs 1912 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Baseball (1994), (1988) Eight Men Out (1988), (1990) The Civil War (1990), (2004) Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Studs Terkel, 31 Ekim 2008 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Louis Terkel
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1912
Ölüm Tarihi: 31 Ekim 2008
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 94 Belgesel Oyuncu 7.1 277
2004 92 Belgesel Oyuncu 6.9 480
2004 92 Belgesel Oyuncu 8.3 1,246
1997 85 Belgesel Oyuncu
7.1 7,511
1994 Belgesel Oyuncu 9.2 3,339
1990 Belgesel Oyuncu 9.1 11,255
1988 76 Dram Oyuncu 7.3 17,288
1988 Komedi Oyuncu 8.0 695
1981 69 Belgesel Oyuncu 8.3 187
1969 57 Dram Çeşitli 7.4 3,401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019