Giriş Kayıt
Hidekazu Terakawa

Hidekazu Terakawa


Yapımcı, Animasyon

Hidekazu Terakawa, yapımcı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapımcı 5.8 306
2013 Animasyon Yapımcı 6.8 531
2012 Animasyon Yapımcı 6.7 72
2011 Animasyon Yapımcı 7.1 15
2009 Animasyon Yapımcı 6.4 348
1999 Animasyon Yapımcı 7.5 13,419
1998 Animasyon Yapımcı 6.7 187
1989 Animasyon Animasyon 7.9 4,074
1988 Animasyon Animasyon 7.7 386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019