Giriş Kayıt
Haruhi Nanao

Haruhi Nanao (46)


Oyuncu

Haruhi Nanao, 11 Şubat 1973 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1973
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Terada Haruhi
Burcu: Kova
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 23
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 269
2009 36 Animasyon Oyuncu 7.3 2,353
2009 Animasyon Oyuncu 7.4 40
2009 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.3 12,062
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 201
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 64,744
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 100
2006 33 Animasyon Oyuncu 6.6 2,685
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,007
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 795
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 72
2005 Animasyon Oyuncu 8.6 4,550
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 137
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 578
2004 31 Animasyon Oyuncu 7.0 377
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 1,014
2003 Animasyon Oyuncu 6.1 911
2003 Animasyon Oyuncu 7.1 50
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 55,788
2002 Animasyon Oyuncu 6.8 2,031
2002 Animasyon Oyuncu 7.7 1,493

Ölüm Oyunu
2000 27 Aksiyon Çeşitli 7.7 158,953
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 15,933
2000 Oyuncu 8.3 1,826

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 55,547
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019