Giriş Kayıt
Marilyn Jacobs Tenser

Marilyn Jacobs Tenser (78)


Yapımcı

Marilyn Jacobs Tenser, 01 Ocak 1941 doğumlu yapımcı.

My Tutor (1983), My Chauffeur (1986), Galaxina (1980), Plaj Kızları (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1941
Diğer Bir İsmi: Marilyn J. Tenser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 48 Komedi Yapımcı 4.4 837
1986 45 Komedi Yapımcı 5.6 1,615
1985 44 Komedi Yapımcı 4.7 1,174
1983 42 Komedi Yapımcı 5.2 2,839

Plaj Kızları
1982 41 Komedi Yapımcı 5.0 1,203
1980 39 Macera Yapımcı 3.5 2,395

Amigo Kızlar
1976 35 Komedi Yapımcı 5.0 833
1974 33 Aksiyon Yapımcı 5.7 337
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019