Giriş Kayıt
John Tennant

John Tennant


Kameraman

John Tennant, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 6.2 1,263
2013 Dram Kameraman 7.8 9
2010 Komedi Kameraman 7.4 228
2010 Komedi Kameraman 6.3 416

Ajan Connor
2009 Aile Kameraman 4.5 226

Lanetli Bataklık
2006 Korku Kameraman 4.9 2,854
2004 Dram Kameraman 5.2 1,278

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Kameraman 6.5 8,855
2001 Dram Kameraman 7.4 9,973
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018