Giriş Kayıt
John Tennant

John Tennant


Kameraman

John Tennant, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 6.2 1,236
2013 Dram Kameraman    
2010 Komedi Kameraman 7.4 182
2010 Komedi Kameraman 6.6 362

Ajan Connor
2009 Aile Kameraman 6.6 109

Lanetli Bataklık
2006 Korku Kameraman 4.9 2,709
2004 Dram Kameraman 5.2 1,209

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Kameraman 6.5 8,728
2001 Dram Kameraman 7.4 9,939
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018