Giriş Kayıt
David Tennant

David Tennant (48)


Oyuncu

David John McDonald, 18 Nisan 1971 Bathgate, West Lothian, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2011 yılının Aralık ayında Georgia Moffett ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Doctor Who (2005), Jessica Jones (2015), Broadchurch (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David John McDonald
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1971
Doğum Yeri: Bathgate, West Lothian, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
9.8 (62 Oy)
  • Currently 196.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 8.4 17,258

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 48 Animasyon Oyuncu 7.6 62,118
2019 Animasyon Oyuncu 7.8 642

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 47 Biyografi Oyuncu 6.3 24,031
2018 Dram Oyuncu 8.1 299
2018 Komedi Oyuncu 4.8 1,989
2018 47 Suç Oyuncu 6.4 13,557
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 20,902
2017 46 Komedi Oyuncu 6.4 1,002
2017 46 Animasyon Oyuncu 6.7 40,305
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,861
2017 Belgesel Oyuncu 8.0 277
2017 46 Biyografi Oyuncu 5.9 770
2017 Animasyon Oyuncu 8.2 3,971
2016 Komedi Oyuncu 5.9 5,195
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,357
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 453
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 174,187

Tatilde Ne Yaptık
2014 43 Komedi Oyuncu 6.9 17,098

Postacı Pat
2014 43 Animasyon Oyuncu 4.6 1,463
2014 Komedi Oyuncu 7.8 1,681
2014 Belgesel Oyuncu 8.2 115
2014 Gizem Oyuncu 7.2 5,237
2013 Macera Oyuncu 9.4 16,057
2013 42 Komedi Oyuncu 8.6 1,520
2013 Suç Oyuncu 8.3 74,406
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,962
2013 Dram Oyuncu 7.2 1,465
2013 Dram Oyuncu 7.7 4,751
2013 Oyuncu 8.5 329
2012 41 Komedi Oyuncu 5.4 2,376
2012 41 Belgesel Oyuncu 8.6 253

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 8,604
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 280
2012 Belgesel Oyuncu 8.1 180

Korsanlar
2012 41 Animasyon Oyuncu 6.7 41,970
2012 Dram Oyuncu 7.4 195
2012 Belgesel Oyuncu 8.5 499

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,452
2012 41 Belgesel Oyuncu    

Sahte Gelin
2011 40 Komedi Oyuncu 6.2 10,022

Korku Gecesi
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 94,605
2011 40 Animasyon Oyuncu 6.5 24
2011 40 Dram Oyuncu 7.5 9,949
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,524

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 1,133
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 693
2010 Dram Oyuncu 7.8 1,271

Kutup Ayıları: Buzdaki Casus
2010 39 Belgesel Oyuncu 8.2 188

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.8 2,752

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 39 Animasyon Oyuncu 8.1 611,853
2010 Dram Oyuncu 8.3 66

Kayıp Hazine
2009 38 Macera Oyuncu 5.4 7,370
2009 38 Dram Oyuncu 8.2 2,867
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 901
2009 38 Dram Oyuncu 6.4 4,900
2009 Belgesel Oyuncu 8.0 57
2009 Macera Oyuncu 7.5 3,554
2009 38 Belgesel Oyuncu    
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 57
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 5,439

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 39,741
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 631
2007 Komedi Oyuncu 6.6 543
2007 36 Animasyon Oyuncu 6.8 788
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,650
2007 Dram Oyuncu 7.4 4,644
2007 Belgesel Oyuncu 5.5 71
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 1,972
2006 35 Animasyon Oyuncu 6.1 6,354
2006 35 Dram Oyuncu 7.3 406
2006 Komedi Oyuncu 7.2 3,199
2005 Macera Oyuncu 8.7 184,175
2005 34 Dram Oyuncu 7.0 1,385

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 34 Macera Oyuncu 7.7 489,735
2005 34 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 207
2005 34 Dram Oyuncu 5.3 536
2005 Biyografi Oyuncu 7.9 4,451
2004 Komedi Oyuncu 8.1 2,026

Pür Neşe
2003 32 Komedi Oyuncu 6.6 4,802
2002 Komedi Oyuncu 8.7 100,994
1998 27 Komedi Oyuncu 6.2 1,992

Yasak Aşk
1996 25 Dram Oyuncu 7.0 9,489
1994 Oyuncu 8.7 694
1990 Komedi Oyuncu 8.0 3,966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019