Giriş Kayıt
Cándida Tena

Cándida Tena (67)


Oyuncu

Cándida Tena, 07 Ocak 1947 doğumlu oyuncu.

Büyük Yönetmen (2003) yapımıyla biliniyor.

Cándida Tena, 11 Nisan 2014 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1947
Ölüm Tarihi: 11 Nisan 2014
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Yönetmen
2003 56 Komedi Oyuncu 6.7 3,441
2003 Oyuncu 7.4 2,959
2000 Oyuncu 6.9 133
1998 Komedi Oyuncu 5.7 459
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 248
1995 Oyuncu 5.2 481
1990 Komedi Oyuncu 5.0 16
1965 Dram Oyuncu 7.7 30
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019