Giriş Kayıt
Hédi Temessy

Hédi Temessy (76)


Oyuncu

Hédi Temessy, 06 Mayıs 1925 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu.

Öszi almanach (1984) yapımıyla biliniyor.

Hédi Temessy, 29 Mayıs 2001 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1925
Ölüm Tarihi: 29 Mayıs 2001
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Temessi Hédi | Temessy Hédy | Hedi Temessy
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 76 Dram Oyuncu 6.5 123
1996 71 Komedi Oyuncu 7.4 21
1993 68 Dram Oyuncu 6.6 103
1992 67 Dram Oyuncu 7.1 425
1992 Komedi Oyuncu 6.9 157
1989 64 Dram Oyuncu 6.7 420

Lanet
1988 63 Suç Oyuncu 7.9 4,338

Arizona Üçlüsü
1988 63 Dram Oyuncu 6.6 57
1985 60 Komedi Oyuncu 6.9 182
1984 59 Dram Oyuncu 7.3 1,037
1983 58 Dram Oyuncu 7.7 421
1982 57 Komedi Oyuncu 7.4 568
1982 57 Suç Oyuncu 8.0 778
1981 56 Dram Oyuncu 7.8 8,436
1980 55 Dram Oyuncu 7.1 173
1975 50 Komedi Oyuncu 7.2 29
1973 48 Komedi Oyuncu 7.1 391
1973 48 Dram Oyuncu 6.7 230
1971 46 Oyuncu 6.9 53

Egri Yıldızları
1968 43 Tarihi Oyuncu 7.5 1,853
1967 42 Komedi Oyuncu 7.5 93
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019