Giriş Kayıt
Adelaide Teixeira

Adelaide Teixeira


Oyuncu

Adelaide Teixeira, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 6.8 22
2012 Macera Oyuncu 6.1 168

Angelica'nın Tuhaf Vakası
2010 Dram Oyuncu 6.3 1,489

Bu Gece
2008 Dram Oyuncu 5.7 249
2007 Dram Oyuncu 5.9 368
1998 Dram Oyuncu 7.1 299
1997 Biyografi Oyuncu 7.1 620
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018