Giriş Kayıt
Penny Teal

Penny Teal


Editör, Yapımcı

Penny Teal, editör, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Penelope Teal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Editorial Department 6.3 32,936
2006 Suç Yapımcı 4.8 2,048
2006 Dram Yapımcı 5.8 5,335

Her İşte Bir Hayır Var
2005 Dram Editorial Department 7.1 2,878
2001 Suç Editorial Department 6.9 113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019