Giriş Kayıt
Mark Teague

Mark Teague


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Mark Teague, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yes Men İsyanda
2014 Belgesel Animasyon 6.8 666
2013 Belgesel Görsel Efekt 6.1 27
2007 Korku Yapım Tasarımcısı
Görsel Efekt
3.9 224
2004 Komedi Oyuncu
Sanat Bölümü
Editorial Department
6.0 1,192
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 8,497
1998 Animasyon Sanat Bölümü 4.9 11,508
1998 Aksiyon Animasyon 5.7 770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018