Giriş Kayıt
Scott Taylor

Scott Taylor (45)


Oyuncu

Scott Garland, 02 Temmuz 1973 Westbrook, Maine, ABD doğumlu oyuncu.

WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Garland
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Westbrook, Maine, ABD
Diğer Bir İsmi: Scotty 2 Hotty
Takma İsmi: The Worm King
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 522
2007 Spor Oyuncu 6.2 119

Ölüm Pateni
2002 29 Aksiyon Oyuncu 3.0 23,817
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,709
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,154
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018