Giriş Kayıt
Ray Taylor

Ray Taylor (63)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Raymond Edgar Taylor, 01 Aralık 1888 Perham, Minnesota, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı.

Baytekin Ölümler Diyarında (1940) yapımıyla biliniyor.

Ray Taylor, 15 Şubat 1952 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Raymond Edgar Taylor
Doğum Tarihi: 01 Aralık 1888
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 1952
Doğum Yeri: Perham, Minnesota, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 60 Aksiyon Yönetmen 6.3 79
1947 59 Aksiyon Yönetmen 5.7 24
1944 56 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 752

Ali Baba Ve Kırk Haramiler
1944 56 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 817
1942 54 Aksiyon Yönetmen 6.9 10
1940 52 Western Yönetmen 5.0 7

Baytekin Ölümler Diyarında
1940 52 Aksiyon Yönetmen 7.1 876
1940 52 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 2,115
1938 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 11

Baytekin Taş Adamlara Karşı
1938 50 Aksiyon Çeşitli 7.4 650
1937 49 Aksiyon Yönetmen 5.3 87
1937 49 Western Yönetmen 6.5 127

Baytekin Meçhul Dünyalarda
1936 48 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 1,819
1928 40 Aksiyon Yönetmen 5.8 13
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018