Giriş Kayıt
James Taylor

James Taylor (76)


Oyuncu, Müzisyen

James Vernon Taylor, 12 Mart 1948 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Unutulmaz Titanlar (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Vernon Taylor
Doğum Tarihi: 12 Mart 1948
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Takma İsmi: Stringbean
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 718
2013 65 Komedi 6.1 27,562
2013 65 Belgesel Oyuncu 8.2 2,799
2011 63 Belgesel Oyuncu 6.5 275
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 135
2010 Oyuncu 6.7 1,848

Matrak Adamlar
2009 61 Komedi Oyuncu 6.3 123,294
2009 61 Müzik Oyuncu 8.5 410
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,120
2004 56 Komedi Oyuncu 5.8 569

Canım Babacığım
2003 55 Belgesel 7.6 26,936
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,550
2003 Müzik Oyuncu 3.2 10
2001 53 Belgesel Oyuncu 6.5 898
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,232
1992 Müzik Oyuncu 8.2 563
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885
1988 40 Komedi Oyuncu 7.5 161
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,149
1985 37 Dram Müzik 6.5 3,316
1980 32 Belgesel Oyuncu 6.8 171
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,240

Çift Seritli Yol
1971 23 Dram Oyuncu 7.2 13,325

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,225
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024