Giriş Kayıt
Doug Taylor

Doug Taylor


Senarist, Yapımcı

Doug Taylor, senarist, yapımcı.

Deney (2009), Özgürlük Savaşçısı (2007), A Christmas Horror Story (2015), They Wait (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
5.0 513
2015 Korku Senarist 5.7 8,304
2014 Fantastik Çeşitli 6.6 1,237
2013 Korku Senarist 7.5 1,951

Deney
2009 Korku Senarist 5.7 87,963
2008 Komedi 4.6 463
2008 Komedi Çeşitli 6.8 488

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Senarist 3.8 42,315
2007 Korku Senarist 5.4 3,024
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019