Giriş Kayıt
Carol Taylor

Carol Taylor


Sanat Bölümü

Carol Taylor, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Carol A. Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Romantik Sanat Bölümü 6.9 932
2002 Dram Sanat Bölümü 6.4 281

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 29,893

Günaha Davet
2000 Dram Sanat Bölümü 5.4 1,014
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 4,437
1996 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.2 81
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019