Giriş Kayıt
Carol Taylor

Carol Taylor


Sanat Bölümü

Carol Taylor, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Carol A. Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Romantik Sanat Bölümü 6.9 837
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 270

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 29,521

Günaha Davet
2000 Dram Sanat Bölümü 5.4 947
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 4,142
1996 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.3 76
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018