Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu.

Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam Meleği
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 33,550
2018 Dram Oyuncu 4.5 440

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.0 104,228

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 564,232

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.3 37,026

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 249,027

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 22,170

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 332,907

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 375,794

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 642,270

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.7 443,841
2013 Komedi Dublör 2.9 4,019
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 75,139

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör 3.3 43,111

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,671
2011 Komedi Oyuncu 3.8 132

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 82,462

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 364,491

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 220,171

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 91,901
2010 Gizem Dublör 5.1 1,762

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 363,074
2009 Dram Dublör 6.7 48,591

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 29,319

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 42,663

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.8 210,968

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,424

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 2,087

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 4.0 2,014

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 23,669

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 304,221

Gece Uçuşu
2005 Gizem Oyuncu 6.5 104,874

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 53,845

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 33,029

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 38,951

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 120,270

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 57,383

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 244,661

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,892
1994 Dram Oyuncu 7.3 59
1994 Dram Oyuncu 7.3 90

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 13,862
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,977
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019