Giriş Kayıt
Adam Taylor

Adam Taylor


Adam Taylor,

(2006) 30 Rock 1 (2006), (2016) The Young Pope (2016), (2018) Sokağın Dili Olsa (2018), (2015) Sex&Drugs&Rock&Roll (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sokağın Dili Olsa
2018 Suç Çeşitli 7.6 10,066
2016 Komedi Çeşitli 7.4 52,844
2016 Dram Çeşitli 8.4 26,739
2016 Dram Çeşitli 7.2 381
2016 Dram Çeşitli 6.2 4,803
2015 Dram Çeşitli 7.2 98,001
2015 Dram Çeşitli 6.1 6,767
2015 Komedi Çeşitli 7.2 2,989

En Uzun Hafta
2014 Komedi Çeşitli 5.4 10,450

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 113,307
2014 Komedi Çeşitli 5.8 11,362

Belalı Rehine
2013 Komedi Çeşitli 5.8 15,467

Soluk
2013 Dram Çeşitli 6.4 13,081
2012 Dram Çeşitli 6.9 16,646

Yenilmezler
2012 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,149,348
2010 Komedi Çeşitli 8.6 598

Dövüş
2009 Aksiyon Çeşitli 5.6 30,445
2007 Suç Çeşitli 8.2 13,281

30 Rock 1
2006 Komedi Çeşitli 8.2 102,383
2006 Suç Çeşitli 7.1 849
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 40,764

Paralel Öyküler
2004 Dram Çeşitli 6.4 1,390
2004 Suç Çeşitli 6.7 102
2003 Komedi Çeşitli 6.7 106

Kazara Zengin
2002 Komedi Çeşitli 5.8 125,259

Soprano Ailesi
1999 Suç Çeşitli 9.2 244,240
1998 Suç Çeşitli 5.6 3,506
1997 Suç Çeşitli 8.7 80,053
1992 Komedi Çeşitli 8.3 8,495
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019