Giriş Kayıt
Adam Taylor

Adam Taylor


Oyuncu

Adam Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 303,580
2009 Western Oyuncu 6.1 442

Oyum Kime?
2008 Komedi Oyuncu 6.1 15,882

Mahkum
2008 Suç Oyuncu 7.5 71,135

Hayale Yolculuk
2006 Macera Oyuncu 6.3 20,473

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu 6.1 2,685
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 40,117
1991 Western Oyuncu 7.5 888
1991 Komedi Oyuncu 5.1 2,920

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.5 27,176
1989 Dram Oyuncu 7.3 1,307

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,818
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018