Giriş Kayıt
Adam Taylor

Adam Taylor


Oyuncu

Adam Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 317,491
2009 Western Oyuncu 6.0 647

Oyum Kime?
2008 Komedi Oyuncu 6.1 16,576

Mahkum
2008 Suç Oyuncu 7.5 71,635

Hayale Yolculuk
2006 Macera Oyuncu 6.3 21,197

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu 6.1 3,198
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 40,845
1991 Western Oyuncu 7.5 1,277
1991 Komedi Oyuncu 5.2 3,201

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.5 27,764
1989 Dram Oyuncu 7.3 1,427

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,014

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,120
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019