Giriş Kayıt
Giuliano Taviani

Giuliano Taviani (49)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Giuliano Taviani, 08 Kasım 1969 Rome, Lazio, İtalya doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Sezar Ölmeli (2012), İstanbul Kırmızısı (2017), Boris (2007), Kara Ruhlar (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1969
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Komedi Müzik 4.4 407
2018 Dram Müzik 7.8 73
2017 48 Komedi Müzik 4.9 98
2017 48 Dram Müzik 5.5 3,533

Hesaplaşma
2017 48 Savaş Müzik 5.8 390
2016 47 Komedi Müzik 5.5 207
2015 46 Komedi Müzik 5.5 508
2015 46 Tarihi Müzik 5.7 665
2014 45 Komedi Müzik
Müzik
5.7 863

Kara Ruhlar
2014 45 Dram Müzik 6.8 2,424
2014 45 Komedi Müzik 5.6 391
2013 44 Komedi Müzik 5.8 543
2012 43 Komedi Müzik 5.3 701
2012 43 Komedi Müzik 6.3 1,107

Sezar Ölmeli
2012 43 Dram Müzik 7.3 5,710
2011 42 Müzik 6.2 680
2011 42 Komedi Müzik 5.5 537
2011 42 Komedi Oyuncu
Müzik
6.9 1,857

Beni Yargılama
2011 42 Komedi Müzik 6.1 2,091
2010 41 Komedi Müzik 7.3 65
2010 41 Komedi Müzik 5.7 285
2010 41 Komedi Müzik 6.2 387
2009 40 Komedi Müzik 6.2 403
2009 Müzik 6.7 51
2009 40 Komedi Müzik 6.3 859
2009 40 Dram Müzik 6.4 321
2008 39 Kısa Metraj Müzik    
2008 39 Dram Müzik 5.9 157
2008 39 Komedi Müzik 6.6 744
2007 Komedi Müzik 8.5 2,046

Tarlakuşları Çiftliği
2007 38 Dram Müzik 6.6 2,030
2006 37 Komedi Müzik 6.1 145
2004 35 Dram Müzik 6.8 219
2003 34 Müzik 6.3 357
2002 33 Komedi Müzik 6.7 11
1997 28 Kısa Metraj Müzik    
1984 15 Dram Oyuncu 7.9 2,288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019