Giriş Kayıt
Christian Tasche

Christian Tasche (56)


Oyuncu

Christian Tasche, 16 Ağustos 1957 Altena, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu.

Solino (2002) yapımıyla biliniyor.

Christian Tasche, 07 Kasım 2013 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1957
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 2013
Doğum Yeri: Altena, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,881
2011 54 Komedi Oyuncu 6.7 868
2007 50 Komedi Oyuncu 5.3 42
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
2006 Oyuncu 6.7 158
2003 46 Komedi Oyuncu 6.8 6,152
2002 45 Dram Oyuncu 7.4 4,881
2002 45 Komedi Oyuncu 7.1 298
2002 45 Dram Oyuncu 6.8 295
2001 44 Dram Oyuncu 7.1 1,207
1998 Dram Oyuncu 4.7 200

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,399
1995 Suç Oyuncu 7.6 232
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1994 Suç Oyuncu 6.9 155
1986 Suç Oyuncu 6.4 263
1981 Suç Oyuncu 6.5 572

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,072
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019