Giriş Kayıt
Larisa Tarkovskaya

Larisa Tarkovskaya (59)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Larisa Tarkovskaya, 15 Nisan 1938 USSR doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu.

İz Sürücü (1979), Ayna (1974), Nostalji (1983), Solaris (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Larisa Tarkovskaya, 19 Şubat 1998 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1938
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 1998
Doğum Yeri: USSR
Diğer Bir İsmi: Larissa Tarkovsky
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Belgesel Oyuncu 8.0 440

Nostalji
1983 45 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 17,050

İz Sürücü
1979 41 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 91,537

Ayna
1974 36 Biyografi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.1 29,689
1971 33 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 66,137
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,225) The First (2,562) Shameless (2,350) Better Call Saul (2,101) Bodyguard (1,978) La Casa de Papel (1,513) The 100 (1,182) The Big Bang Theory (1,074) Take Two (1,066) Elementary (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018