Giriş Kayıt
Booth Tarkington

Booth Tarkington (76)


Senarist

Newton Booth Tarkington, 29 Temmuz 1869 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu senarist.

Muhteşem Ambersonlar (1942), Alice Adams (1935), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Booth Tarkington, 19 Mayıs 1946 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Newton Booth Tarkington
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1869
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 1946
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Senarist 6.0 745
1955 Dram Senarist 8.3 57
1953 Komedi Senarist 7.1 1,686

Mehtap Körfezi
1951 Komedi Senarist 7.1 1,952
1950 Dram Senarist 8.0 19
1946 Komedi Senarist 7.1 326
1943 74 Komedi Senarist 6.8 823

Muhteşem Ambersonlar
1942 73 Dram Senarist 7.9 19,011
1935 66 Komedi Senarist 7.1 2,809
1935 66 Komedi Senarist 6.8 334
1931 62 Dram Senarist 6.9 596
1930 61 Komedi Senarist 6.9 844
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,349) Shameless (3,772) Bodyguard (2,210) Castle Rock (1,550) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,278) The First (1,177) La Casa de Papel (1,025) The 100 (986) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018