Giriş Kayıt
Amanda Tapping

Amanda Tapping (53)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Amanda Tapping, 28 Ağustos 1965 Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1994 yılının Eylül ayında Allan Kovacs ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.3 (9 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.1 7,708
2016 Aksiyon Yönetmen 6.2 13,485
2015 Dram Yönetmen 7.5 34,952
2015 Dram Yönetmen 7.6 2,557
2015 Fantastik Yönetmen 6.7 5,956
2014 49 Suç Oyuncu 6.4 8,852
2013 Komedi Oyuncu 3.2 557
2012 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,976
2012 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,452
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 54,155
2012 Dram Yönetmen 6.9 947
2012 47 Komedi Oyuncu 6.2 103
2009 Aksiyon Oyuncu 6.3 557

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 44,203
2009 44 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,959
2008 Suç Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.4 17,576

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,877

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 18,974
2007 Suç Oyuncu 7.8 1,279
2006 41 Belgesel Oyuncu 8.4 152
2006 41 Belgesel Oyuncu 8.1 107

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen
Oyuncu
8.5 347,649
2005 40 Belgesel Oyuncu 8.1 96

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.8 5,617

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 56,390
2004 39 Belgesel Oyuncu 7.2 182
2004 Dram Oyuncu 7.2 831
2003 38 Belgesel Oyuncu 8.0 199

Hayatın Hakkını Ver
2002 37 Komedi Oyuncu 5.8 21,723

Kara Delik
2001 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 666

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,818
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,595
1997 32 Komedi Oyuncu 5.4 7,574
1995 30 Dram Oyuncu 5.5 1,760
1995 30 Aksiyon Oyuncu 4.7 225
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,926
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019