Giriş Kayıt
Deniz Tanyeli

Deniz Tanyeli


Oyuncu

Deniz Tanyeli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Komedi Oyuncu 5.4 36
1956 Dram Oyuncu 6.0 17
1956 Dram Oyuncu 5.7 13
1956 Oyuncu 6.6 5
1956 Dram Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1955 Komedi Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 6.3 7
1955 Fantastik Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1954 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019