Giriş Kayıt
Toshio Taniguchi

Toshio Taniguchi


Editör

Toshio Taniguchi, editör.

Shogun Assassin (1980), Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972), Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma (1972), Boiling Point (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Toshio Yaguchi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Dram Editör 7.1 162

Boiling Point
1990 Aksiyon Editör 6.8 5,231
1990 Editör 6.8 444
1989 Dram Editör 7.3 511
1989 Aksiyon Editör 7.4 1,295
1986 Aksiyon Editör 6.0 16
1982 Dram Editör 7.2 222
1980 Aksiyon Editör 7.4 8,704
1979 Aksiyon Editör 8.2 139
1974 Aksiyon Editör 7.5 2,730
1973 Aksiyon Editör 7.1 958
1972 Aksiyon Editör 7.1 706
1972 Aksiyon Editör 7.7 3,169
1972 Aksiyon Editör 7.7 3,644
1972 Aksiyon Editör 8.0 4,449
1972 Aksiyon Editör 7.9 5,714
1971 Aksiyon Editör 7.5 8
1971 Dram Editör 7.3 1,116
1970 Dram Editör 7.6 971
1970 Dram Editör 7.1 2,029
1969 Aksiyon Editör 6.9 32
1968 Dram Editör 7.4 804
1967 Dram Editör 7.7 924
1967 Dram Editör 6.9 113
1967 Aksiyon Editör 7.7 852
1964 Dram Editör 6.8 128
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018