Giriş Kayıt
Toshio Taniguchi

Toshio Taniguchi


Editör

Toshio Taniguchi, editör.

Shogun Assassin (1980), Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972), Boiling Point (1990), Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Toshio Yaguchi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Dram Editör 7.2 132

Boiling Point
1990 Aksiyon Editör 6.8 4,556
1990 Editör 6.8 403
1989 Dram Editör 7.3 442
1989 Aksiyon Editör 7.4 1,118
1986 Aksiyon Editör 6.3 14
1982 Dram Editör 7.2 206
1980 Aksiyon Editör 7.4 8,072
1979 Aksiyon Editör    
1974 Aksiyon Editör 7.5 2,222
1973 Aksiyon Editör 7.1 857
1972 Aksiyon Editör 7.1 636
1972 Aksiyon Editör 7.8 2,608
1972 Aksiyon Editör 7.8 3,010
1972 Aksiyon Editör 8.1 3,652
1972 Aksiyon Editör 7.9 4,706
1971 Aksiyon Editör 7.5 8
1971 Dram Editör 7.3 928
1970 Dram Editör 7.6 814
1970 Dram Editör 7.1 1,768
1969 Aksiyon Editör 6.9 28
1968 Dram Editör 7.4 661
1967 Dram Editör 7.7 753
1967 Dram Editör 6.8 101
1967 Aksiyon Editör 7.7 687
1964 Dram Editör 6.9 106
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018