Giriş Kayıt
Takashi Taniguchi

Takashi Taniguchi (70)


Oyuncu

Takashi Taniguchi, 08 Mayıs 1942 doğumlu oyuncu.

Ölüm Oyunu (2000) yapımıyla biliniyor.

Takashi Taniguchi, 26 Aralık 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1942
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 2012
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 441
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,562
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 132

Zirve. Nirengi Taşı Kayıtları
2009 67 Macera Oyuncu 6.6 171
2009 67 Animasyon Oyuncu 6.4 347
2007 65 Fantastik Oyuncu 5.4 326
2007 65 Aksiyon Oyuncu 5.8 223
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 2,419

Ölüm Oyunu 2: İntikam
2003 61 Aksiyon Oyuncu 4.7 18,212

Ölüm Oyunu
2000 58 Aksiyon Oyuncu 7.7 157,156

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 54,206
1998 56 Animasyon Oyuncu 7.4 1,519
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,822
1994 52 Dram Oyuncu 6.4 148
1990 48 Animasyon Oyuncu 7.1 176
1985 Animasyon Oyuncu 8.1 136
1972 Aksiyon Oyuncu 8.0 512
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019