Giriş Kayıt
Sikay Tang

Sikay Tang


Editör, Kameraman

Sikay Tang, editör, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Editör 6.8 54
2005 Belgesel Kameraman
7.6 349
2004 Belgesel Editör 7.3 181
1992 Biyografi Çeşitli 7.7 73,724

Orman Ateşi
1991 Dram Çeşitli 6.5 15,114
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018