Giriş Kayıt
Seyyal Taner

Seyyal Taner (66)


Oyuncu

Seyyal Taner, 28 Eylül 1952 Sanliurfa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Mahkum (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1952
Doğum Yeri: Sanliurfa, Türkiye
Burcu: Terazi
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 64 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 3.4 15
2006 Romantik Oyuncu 5.7 31
2004 Dram Oyuncu 6.3 37
2002 Romantik Oyuncu 5.3 27
1974 22 Komedi Oyuncu 3.8 20
1973 21 Macera Oyuncu 5.7 27
1973 21 Fantastik Oyuncu 5.5 20
1973 21 Biyografi Oyuncu 6.9 12
1972 20 Dram Oyuncu 6.8 128
1972 20 Oyuncu 5.2 16
1972 20 Suç Oyuncu 5.6 10
1972 20 Western Oyuncu 4.7 19
1972 20 Macera Oyuncu    
1972 20 Aksiyon Oyuncu    
1971 Western Oyuncu 5.2 8

Zafere Susayanlar
1968 16 Savaş Oyuncu 6.5 1,629
1968 16 Macera Oyuncu    
1968 16 Macera Oyuncu 5.1 27
1968 16 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019