Giriş Kayıt
Min Tanaka

Min Tanaka (77)


Oyuncu

Min Tanaka, 10 Mart 1945 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Svaha: The Sixth Finger (2019), Tokyo'daki Seslerin Haritası (2009), Destiny: Kamakura Monogatari (2017), Archimedes no Taisen (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1945
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 76 Belgesel Oyuncu    
2021 76 Aile Oyuncu    
2020 75 Biyografi Oyuncu 5.1 11
2020 75 Oyuncu    
2019 74 Aksiyon Oyuncu 6.6 815
2019 74 Animasyon Oyuncu 6.5 3,055
2019 74 Gizem Oyuncu 6.2 4,139
2018 73 Animasyon Oyuncu 6.6 2,791
2018 73 Dram Oyuncu 5.2 789
2018 Oyuncu 7.9 43

Yabancı
2018 73 Suç Oyuncu 6.2 26,457
2017 72 Dram Oyuncu 6.7 1,296

Ölümsüz Kılıç
2017 72 Aksiyon Oyuncu 6.7 18,083
2017 Dram Oyuncu 6.5 321
2016 71 Gerilim Oyuncu 5.1 16
2016 Romantik Oyuncu 7.4 255
2014 69 Aksiyon Oyuncu 7.5 13,324
2014 69 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,966
2013 68 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,496
2013 68 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,596
2013 68 Dram Oyuncu 7.0 345
2012 67 Dram Oyuncu 6.1 68
2010 65 Dram Oyuncu 6.4 201

Tokyo'daki Seslerin Haritası
2009 64 Dram Oyuncu 6.0 2,413
2009 64 Dram Oyuncu 6.5 254
2007 Dram Oyuncu 8.4 29
2006 61 Dram Oyuncu 6.2 185
2006 61 Animasyon Oyuncu 7.5 13,809
2005 60 Dram Oyuncu 6.9 627

Mahfuz Kılıç
2004 59 Dram Oyuncu 7.7 6,825

Alacakaranlık Samurayı
2002 57 Dram Oyuncu 8.1 24,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022