Giriş Kayıt
Yukari Tamura

Yukari Tamura (46)


Oyuncu

Yukari Tamura, 27 Şubat 1976 Fukuoka, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1976
Doğum Yeri: Fukuoka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yukari Tsumura
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.1 172
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 9,380
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.3 4,052
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.0 52
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.6 1,290
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 321
2016 40 Animasyon Oyuncu 5.6 72
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 2,272
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 166
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.8 10,879
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,423
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 511
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 251
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 819
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 24,658
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,941
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 183
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 16,097
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 556
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 54
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 146
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.8 8,572
2013 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 51
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 732
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 583
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 214
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,543
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.6 7,359
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 926
2012 36 Macera Oyuncu 7.6 95
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 641
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 440
2011 Animasyon Oyuncu 6.1 129
2011 35 Animasyon Oyuncu 7.1 5,252
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,419
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 2,306
2011 Animasyon Oyuncu 8.8 62,496
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 25
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,551
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,511
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,442
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 762
2009 33 Animasyon Oyuncu 7.0 3,837
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 560
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 276
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 220
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.6 11,387
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 8,246
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 9,507
2008 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 342
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 60
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 44
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.7 4,217
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 54
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 2,471
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.9 220
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 70
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 542
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,344
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,549
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 5,830
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,320
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,088
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,732
2005 29 Animasyon Oyuncu 5.6 82
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,773
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 1,421
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 804
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 81
2004 28 Animasyon Oyuncu 6.0 87
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 683
2003 Animasyon Oyuncu 6.2 107
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,281
2002 Komedi Oyuncu 6.9 1,197
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 1,132
2000 24 Animasyon Oyuncu 6.4 797
1997 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 812
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022