Giriş Kayıt
Mauro Tamagnini

Mauro Tamagnini


Makyaj

Mauro Tamagnini, makyaj.

Bir Ömür Yetmez (2007), Korkunç Son (2009), Tarlakuşları Çiftliği (2007), Tajna Nikole Tesle (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suç/lu
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 51,104

Benim Hikayem
2010 Dram Makyaj 7.3 22,988

Korkunç Son
2009 Gerilim Makyaj 4.4 4,834

Bir Ömür Yetmez
2007 Dram Makyaj 6.7 4,003

Tarlakuşları Çiftliği
2007 Dram Makyaj 6.6 2,030

Kutsal Yürek
2005 Dram Makyaj 6.5 1,711
2005 Macera Makyaj 6.9 621
2004 Dram Makyaj 6.0 73

Kızgın Güneş
2003 Komedi Makyaj 6.8 42,931

Adım David
2003 Dram Makyaj 7.3 6,893
2003 Dram Makyaj 7.1 710

İsyan
2002 Aksiyon Makyaj 7.5 294,558

Öldüren Kadın
2002 Suç Makyaj 6.3 31,589

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Makyaj 6.2 52,780
2000 Aksiyon Makyaj 6.6 72,330
1999 Dram Makyaj 7.2 18,809
1999 Suç Makyaj 8.5 2,328
1998 Dram Makyaj 6.6 469
1998 Korku Makyaj 4.9 1,448
1996 Komedi Makyaj 6.1 543

Korsan
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 23,998
1995 Macera Makyaj 7.7 2,001
1995 Macera Makyaj 6.7 1,192
1994 Biyografi Makyaj 6.5 686
1993 Dram Makyaj 7.0 1,009
1991 Aksiyon Makyaj 4.4 281
1991 Dram Makyaj 6.1 188
1990 Suç Makyaj 8.1 475
1990 Dram Makyaj 7.0 590
1988 Gerilim Makyaj 6.6 214
1987 Dram Makyaj 6.8 1,412

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Makyaj 6.6 110,664
1983 Dram Makyaj 8.2 1,152
1982 Komedi Makyaj 6.1 91
1982 Komedi Makyaj 5.5 393
1982 Makyaj 5.2 133
1981 Komedi Makyaj 4.8 182
1980 Biyografi Makyaj 7.5 1,099
1975 Dram Makyaj 7.0 293
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,921) Supernatural (3,418) Star Trek: Discovery (2,469) The Flash (2,268) Into the Badlands (1,742) The Big Bang Theory (1,720) Arrow (1,638) Vikings (1,443) This Is Us (1,291) American Gods (1,288)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019