Giriş Kayıt
Yôji Takeshige

Yôji Takeshige


Sanat Yönetmeni, Animasyon, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Yôji Takeshige, sanat yönetmeni, animasyon, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.8 59,873

Aşırıcılar
2010 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.6 67,212
2010 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.6 570

Yaz Savaşları
2009 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.5 22,381

Yerdeniz Öyküleri
2006 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.5 28,455

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 Animasyon Animasyon 7.8 51,154

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.2 278,264
2002 Animasyon Animasyon 7.2 221

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.6 546,975

En Sevdiğim Komşularım
1999 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.3 8,792

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.4 289,014

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Animasyon 8.0 39,833
1995 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.7 3,347
1993 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 31,151

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 60,692
1991 Animasyon Animasyon 7.7 19,212
1989 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 4,046

Komşum Totoro
1988 Animasyon Animasyon 8.2 234,624
1988 Animasyon Animasyon 7.8 1,120
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019